Toinen Darwin Meningokokki Asian Vahvistanut

terveys terveydenhuollon lääkäri

Hyvä terveys on korvaamaton voimavara, että se on helppo ottaa itsestäänselvyytenä. Joskus huono terveys on väistämätön. Kuitenkin, huono terveys voi myös syntyä vuotta haitalliset tottumukset ja laiminlyönti. Kymmenen yleisimpiä syitä huono terveys ovat tupakointi, huono ruokavalio, toimettomuus, unen puute, tartuntataudit, geneettiset häiriöt, liiallinen alkoholinkäyttö, stressi, huono suuhygienia ja vammoja. Estää ei-toivottujen raskauksien ja vähentää nuorten hedelmällisessä kautta yleinen seksuaali-ja lisääntymis-terveyden-hoito palvelut ovat kriittisiä edelleen ennakot terveyden naisille, lapsille ja nuorille. Maailmanlaajuisesti, vuonna 2015, noin 3 4 naiset hedelmällisessä iässä (15-49-vuotiaat), jotka olivat naimisissa tai unionin tyytyväinen niiden tarve perhesuunnittelu käyttämällä nykyaikaisia ehkäisymenetelmiä; Saharan eteläpuolisessa Afrikassa ja Oseaniassa, kuitenkin, osuus oli alle puolet.
Hedelmällisessä nuoruusiässä on vähentynyt tasaisesti lähes kaikilla alueilla, mutta laaja-eroja on edelleen: vuonna 2015, syntyvyys keskuudessa nuoret tytöt 15-vuotiaista 19 vaihteli 7 syntymät per 1000 tytöt Itä-Aasiassa 102 syntymät per 1000 tytöt Saharan eteläpuolisessa Afrikassa.

Nykyään, paljon ihmisiä priorisoida niiden terveyttä ja hyvinvointia. Elää terveellistä elämäntapaa ei ehkä ole helppoa, vaikka. Menossa kuntosalille ensimmäistä kertaa on aivan kuten menossa kouluun ensimmäistä kertaa; pelotella väkijoukon, joka ympäröi sinua. Hyvä asia on, on mahdollista tehdä pari liikuntaa rutiinit kotona. Kaikki täytyy aloittaa alusta. Kannattaako olla kunnossa ja aktiivinen on ole koskaan helppoa, joten sinun pitäisi onnitella itseäsi. Joten, se on tärkeää, että voit varmistaa, että kaikki on oikeassa järjestyksessä.

Potilailla, joilla oli Wilsonin tauti, välittäjän aineenvaihduntaa kupari on muuttunut koska mutaatio ATP7Bgene. Tämä geeni koodaa proteiinia, jota kutsutaan samalla tavalla, joka on velvollinen poistamaan kupari sappeen ja että kupari kulkee seruloplasmiini, joka on proteiini, joka kuljettaa kupari veressä.

Puuttuessa asianmukainen hävittäminen kupari sapen kautta, on taipumus, liiallinen kertyminen tämän metallin, joka aiheuttaa vahinkoa maksan, joka voi alkaa jopa kolme vuotta elämää.

Selkäydin ahtauma on sairaus, aiheuttama ahtauma selkärangan, joka puristaa hermoja. Se voi esiintyä yksi tai useampia alueita, joilla on kaulan (kohdunkaulan) ja alaselän (lannerangan) alueilla on yleisin. Vaikka jotkut tyypit selkäydin ahtauma voi olla synnynnäinen, useimmiten johtuvat ikään liittyviä rappeutuminen, kuten nivelrikko, levy rappeuma, ja/tai paksuuntunut nivelsiteet. On arvioitu, että yli 400000 ihmistä yhdysvalloissa kärsii tällä hetkellä jonkinlaista selkäydin ahtauma, joista suurin osa on yli ikä kuusikymmentä.

ADDONS

Hallu Forte


Hallu Forte on kehittynyt ortopedinen oikaisija

Useimmat kasvit sisältävät lektiinejä, joista jotkut ovat myrkyllisiä, tulehdusta, tai molemmat. Monet näistä kasvi-ja maitotuotteet lektiini kestävät keittämistä ja ruoansulatus entsyymejä. Viljan lektiinit, esimerkiksi, ovat melko vastustuskykyisiä ihmisen ruoansulatusta, mutta sopii hyvin märehtijöiden kuin karjaa, joka on multi-chambered vatsaan. Siksi, lektiinit ovat läsnä meidän ruokaa ja ovat usein resistenttejä myös ruoansulatusta ja jotkut ovat tieteellisesti osoittaa olevan merkittävä GI myrkyllisyys ihmisillä. Toiset on osoitettu olevan hyötyä ja ehkä jopa syöpää suojella. Joko niin kasvien ja eläinten proteiineja ovat vieraita proteiineja kehon ja käsittelee ruoansulatusta ja immuunijärjestelmää positiivisella tai negatiivisella tavalla.